Hudson și Rex intră în acțiune, la DIVA

Hudson și Rex este serialul polițist care se difuzează de astăzi, la DIVA, în premieră în România.

Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) face echipă cu un câine de poliție, un coibănesc- german cu miros antrenat și urechi fine, care răspunde la numele de Rex (Diesel vom Burgimwald). Împreună investighează cazuri complexe de la crimă, răpiri care dezvăluie conspirații complexe, până la un jaf armat soldat cu victime care îi conduce în înaltele sfere ale societății. Cu experiența lui Charlie și instinctele lui Rex această pereche devine de neoprit.

Perechea este ajutată de Șeful Joe Donovan (Kevin Hanchard), liderul incontestabil al diviziei de criminalistică, criminalista Sarah Truong (Mayko Nguyen) – un ochi ager în colectarea probelor criminalistice, nici un detaliu nu îi scapă, chiar dacă prelevează amprente de pe o armă a crimei sau efectuează o autopsie și specialistul în tehnologie Jesse Mills (Justin Kelly), persoana care analizează filmări, sparge parole și găsește informații sensibile.

Experiența lui Charlie și simțurile ascuțite ale lui Rex transformă acești parteneri în perechea perfecta pentru investigarea crimelor. Urmărește-i în acțiune în fiecare marți, de la ora 21:00.