WatchShop.ro: cesurile exclusive vor genera peste 15% din vânzări în 2019. Ce mărci se poartă

Ceasurile distribuite în România exclusiv de WatchShop.ro vor genera anul acesta peste 15% din totalul vânzărilor retailerului. WatchShop este unic importator al mărcilor Ingersoll, Accurist, Sekonda și Wiliam S și, până la finalul anului, intenționează să aducă încă un brand exclusiv în portofoliu.

Comparativ cu anul trecut, vânzările pe aceste branduri au crescut cu 50%. Ingersoll, spre exemplu, a urcat în top 5 cele mai vândute branduri pe WatchShop.ro, cu o creștere a vânzărilor de 20% de la lună la lună.

Recent, WatchShop a deschis un magazin fizic în centrul comercial AFI Cotroceni, din București, unde clienții pot găsi peste 300 de modele de ceasuri de mână și aproximativ 100 de curele.

„Ceasurile exclusive din portofoliul WatchShop sunt alese ținând cont de tendințele globale din orologerie și, în primul rând, de interpretarea acestora în rândul pasionaților de ceasuri din România. Brandurile exclusive urcă în topul preferințelor clienților noștri de la an la an, iar acest lucru se datorează, pe de-o parte, calității produselor și, pe de altă parte, investițiilor pe care le facem în mod constant în creșterea notorietății acestora pe plan local.

În următoarea perioadă, strategia WatchShop va avea în focus promovarea la scară cât mai largă a brandurilor și parteneriatelor exclusive, acțiuni pe care le-am demarat încă de anul trecut și care au contribuit la creșterea ponderii acestora în vânzări”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Ceasurile Ingersoll, Accurist, Sekonda și Wiliam S pot fi cumpărate și din alte 15 magazine offline partenere WatchShop din București și câteva orașe mari (Cluj, Timișoara, Brașov, Galați). Până la finalul anului, WatchShop estimează extinderea colaborării cu alte 10 magazine, în care va distribui brandurile pentru care este importator unic în România.

Ceasuri de lux: ce se poartă

WatchShop.ro prezintă în România noile colecții ale brandurilor exclusive. Una dintre cele mai importante lansări în orologerie vine de la Ingersoll – ceasul The Trenton Watch Co. by Ingersoll, în ediție limitată, produs în 500 de bucăți, fiind unicul exemplar al brandului cu mecanism elvețian, ETA F06.411.

Ceasul este rezistent la apă la 10 atmosfere și are inserții luminescente Radiolite pe indicatoare și markeri oră. În România este disponibil exclusiv la WatchShop.

Acesta face parte din noua colecție Ingersoll 2019 ce se deosebește de restul modelelor sub acest brand prin adopția unui stil contemporan, ceasurile fiind prevăzute cu cadran skeleton sau open heart. Un plus al colecției îl reprezintă și funcția dual time, indicatorul zi/noapte fiind un feature interesant pentru pasionații de ceasuri. Toate modelele din noua colecție Ingersoll au mechanism automatic cu 22 de rubine.

Noua colecție Sekonda numără peste 20 de modele fashion, rezistente la apă (la 3 și 5 atmosfere) ceasurile bărbătești fiind dual time, prevăzute cu tahometru sau cronograf.

Accurist are peste 30 de modele noi prevăzute cu mecanism japonez, în stil fashion și cu rezistență la apă,3 și 5 atmosfere pentru ceasurile de damă și clasice, 5-10 atmosfere pentru modelele bărbătești.

„Anul 2019 este al ceasurilor fashion care îl ajută pe purtător să își exprime starea de spirit, acesta jonglând cu brandurile și modelele preferate în funcție de contextul în care se află”, mai spune Dragoș Diaconu.

„Se poartă ceasurile cu vedere la mecanism atât open heart, cât și skeleton, care exprimă eleganță și se diferențiază prin linii fluide, dar arată și o deschidere a purtătorului spre nou, cunoaștere și experiențe. Culorile vii sunt la modă, astfel că ceasurile pot fi ușor de asortat la ținutele lejere de vară. Ceasurile de vacanță sunt versatile și, de obicei, au o rezistență bună la apă și pot fi purtate în timpul înotului.”

Indiferent de model sau rezistența la apă, ceasurile trebuie curățate dacă au fost udate cu apă sărată, pentru a evita natura corozivă a sării.

 

.