Raniseptol Arsuri regenerează pielea irirată

Vacanța bate la ușă, așa că e momentul să îți pregătești kitul de protecție solară. În primele zile alege o cremă cu factor de protectie 50 +, iar după ce pielea se va fi obișnuit deja cu razele solare poți face trecerea la un produs cu SPF mai scăzut.

În mod cert, ora prânzului trebuie să te surprindă la umbră, capul trebuie mereu acoperit, iar ochelarii de soare sunt de nelipsit.

Vacanțele nu sunt însă numai despre reguli respectate cu strictețe, ci dimpotrivă. De aceea, trebuie să avem în bagaj de fiecare dată și un plan de rezerva: Raniseptol ARSURI spumă.

Dacă ne confruntăm cu piele deteriorată de factori termici și expunere la soare, Raniseptol ARSURI poate fi aliatul tău nădejde. Cu o formulă ce conține 10% pantenol, Raniseptol ARSURI îngrijește și calmează pielea iritată și înroșită,  hidratează și emoliază în cazul expunerii excesive la soare sau solar și regenerarea pielii, crescând și nivelul de hidratare.

Pantenolul are efect antiinflamator, favorizează vindecarea leziunilor, menține hidratarea pielii și reduce procesul de deshidratare. Aplicarea spumei Raniseptol ARSURI se poate repeta ori de câte ori este nevoie până când structura pielii revine la normal. Sub formă de spray-spumă, Raniseptol ARSURI este uşor de folosit.