Cum alegem condimentul potrivit

Dacă toate ingredientele de bază ale unui preparat sunt aceleași, oare de ce nu au toate și același gust, indiferent cine le-a preparat? Sigur, știm răspunsul clasic, că a fost gătit cu suflet… Dar acesta este numai o jumătate de adevăr. Cealaltă jumatate este că chef-ul, bucătarul sau gospodina au mizat și pe un adaos alimentar. Dar care dintre ele?

Rezultat al unei bogate tradiții și al unei experiențe îndelungate în domeniul culinar – de peste 50 de ani – Vegeta este aliatul de nădejde al celor iscusiți în bucătărie. Secretul celebrului adaos alimentar de pe ambalajul căruia zâmbește imaginea la fel de celebrului bucătar rotofei stă în calitatea ingredientelor sale, în combinația unică de condimente și legume deshidratate și în conținutul redus de sare, adaptat preferințelor consumatorului modern.

La prima vedere poate părea dificil sau chiar imposibil să mănânci sănătos și totodată gustos, de parcă cele două noțiuni nu ar fi compatibile. Nici vorbă! Un preparat dietetic, cât mai light, nu înseamnă și fad. Chiar și o banală mâncare de cartofi – mai ales că se apropie Postul Sfintei Mării – poate fi savuroasă dacă este „dreasă” cu numai o lingură de Vegeta Natur Condimente pentru cartofi.

Vegetarienii probabil că știu cel mai bine acest secret. Oricum ar fi preparat (felii, în crustă, la cuptor, la grătar sau prăjit), cartoful – acest aliment simplu, dar nutritiv –  își va arăta o altă „față” și își va dezvălui un alt gust, pus în valoare de amestecul de condimente ce îi este dedicat în exclusivitate.

Vegeta Natur are condimentul potrivit și pentru fiecare tip de carne, fie că este de pui, porc, miel sau pește.