Plantur 39 colorează părul și împiedică căderea. Când e indicat să îl folosești

Oops, trebuie să mă vopsesc din nou! Ah, părul alb a început să se vadă! De câte ori nu te-ai gândit la asta în timp ce te uiți critic în oglindă? Acum soluția e mai aproape decât crezi. Până ajungi la coafor, încearcă gama inovatoare Plantur 39 Color, șampon și balsam cu complex de fito-cafeină. Gamă recunoscută pentru eficiența sa împotriva căderii părului, Plantur 39 are acum două noutăți: Plantur 39 Color Brown și Plantur 39 Color Blonde. Îi redă vitalitatea și naturalețea.

Ce este Plantur 39 Color

Plantur 39 Color te ajută să prelungești perioada de timp dintre două vopsiri printr-un simplu gest care face parte din rutina obișnuită: șamponarea părului și aplicarea unui balsam. Primele fire de păr alb sunt acoperite, iar părul crescut la rădăcini devine mai puțin vizibil. În plus, Plantur 39 Color conține complexul fito-cafeină, ingredient al cărei eficiență anti-cădere a fost dovedită științific. Acesta pătrunde la rădăcină la un timp de contact al șamponului cu scalpul de numai 2 minute, îi oferă energia necesară creșterii și împiedicâ și căderea părului. Rezultatul? Un păr viguros și sănătos și o culoare strălucitoare care se intensifică odată cu fiecare spălare.

Gama Plantur 39 Color este disponibilă în 2 variante: Brown și Blonde

Plantur 39 Color Brown, pentru o nuanță vibrantă de brun

Sfat: pentru a obține cele mai bune rezultate de culoare e recomandat să utilizezi șamponul și balsamul împreună, în mod regulat.

Plantur 39 Color Brown Șampon conferă o nuanță uimitoare de brun de fiecare dată când îți speli părul. Primele fire de păr alb ș sunt acoperite, iar culoarea se intensifică la fiecare spălare. În același timp, cafeina, ingredientul energizant, pătrunde în foliculii firului de păr pentru a preveni căderea.

Plantur 39 Color Brown Balsam este un produs de îngrijire care completează efectul de colorare al șamponului. Conține coloranți puternici, care se fixează la suprafața firului de păr și accentuează efectul. Primele fire de păr alb sunt ascunse, iar părul devine strălucitor, mătăsos și mai ușor de pieptănat.

Stă în puterea ta! În funcție de culoarea dorită, lasă șamponul și balsamul să acționeze între 2 și 5 minute fiecare. Efectul de colorare devine mai vizibil odată cu fiecare spălare. Dacă utilizezi un șampon obișnuit, culoarea se estompează treptat. Pentru a obține cele mai bune rezultate, e recomandat să utilizezi șamponul și balsamul împreună, în mod regulat.

Plantur 39 Color Blonde, pentru o nuanță de blond caldă și strălucitoare

Plantur 39 Color Blonde Șampon și Balsam sunt produse recomandate părului blond sau vopsit. Poate că în cazul părului blond, firele albe nu sunt chiar vizibile, dar, pe măsură ce apar, părul începe să capete un aspect tern, devitalizat. De aceea, folosiți cu încredere Plantur39 Color Blonde șampon și balsam, produse care acoperă firele albe și redau culoarea și strălucirea părului blond devitalizat. Ambele conțin pigmenți de colorare, dar și complexul pe bază de cafeină, pentru un păr frumos și luminos.

Plantur 39 Color Blonde Șampon conferă părului o nuanță caldă, strălucitoare la fiecare spălare. Părul alb este acoperit într-o nuanță plăcută de blond, care devine vibrantă și intensă la fiecare spălare, iar complexul Phyto-Caffeine previne căderea părului . Rezultatul? Păr frumos și strălucitor la orice vârstă.

Plantur 39 Color Blonde Balsam intensifică efectul de culoare al șamponului. Conține pigmenți pentru colorarea firului de păr și conține ingrediente active care completează acțiunea șamponului, cum ar fi „tamponul de cafeină”, care are rolul de a împiedica eliminarea complexului Phyto-Caffeine prin clătire. Balsamul, prin pigmeții săi, acoperă firele albe, părul alb crescut la rădăcini și redă strălucire părului vopsit. Cu Plantur39 Color Blonde Balsam părul devine mătăsos și ușor de pieptănat.

Avantajele folosirii produselor Plantur39 Color, șampon și balsam:

 1. Ambele produse conțin pigmenți puternici care se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, intensificând culoarea, dar care sunt eliminați prin spălarea cu un șampon obișnuit.
 2. Cu cât lăsați cele două produse să acționeze mai mult pe păr (2-5 minute), cu atât este mai vizibil și mai rezistent efectul de colorare.
 3. Nu pătează pielea capului sau mâinile, așa că puteți folosi produsele fără mănuși în mod constant.
 4. Nu sunt produse agresive pentru păr sau scalp, cum sunt vopsele clasice care pot distruge firul de păr și pot duce la pierderea părului.

Dimpotrivă, Plantur 39 Color protejează suplimentar părul, împiedicând căderea sa*.

Cum se utilizează Plantur39 Color

– Utilizați șamponul uniform pe părul umed și masați ușor. Lăsați-l să acționeze între 2 și 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Clătiți cu apă din abundență.

– Aplicați balsamul pe tot părul, de la rădăcini până pe lungimi. Lăsați-l să acționeze între 2 și 5 minute pe păr. Clătiți bine. Balsamurile gamei Plantur39 Color completează efectele șamponului. Spre deosebire de alte balsamuri care se aplică numai pe lungimile firelor de păr, balsamurile Plantur39 Color se pot aplica și la rădăcini pentru un efect de culoare optim.

De ce să utilizezi produsele gamei Plantur 39 Color, nu șampoanele și balsamurile obișnuite

 1. Pentru că ne ajută să prelungim timpul dintre vopsiri. Șampoanele Plantur 39 Color și balsamurile gamei sunt ideale pentru reîmprospătarea culorii și pentru a acoperi firele de păr alb. Poți folosi Plantur39 Color pentru a prelungi timpul dintre vopsiri cu scopul de a proteja părul și scalpul de acțiunea agresivă a vopselelor de păr. Cu Plantur 39 Color, intervalul dintre vopsiri poate fi prelungit.
 2. Pentru că nu distruge și nici nu subțiază firul de păr. Plantur 39 Color nu aparține acelei categorii de produse de vopsire agresive, pe bază de amoniac. Amoniacul distruge cuticula firului de păr (pentru a permite pătrunderea culorii), face ca firul de păr să se umfle, înlesnind pătrunderea pigmentului, ceea ce duce la deteriorarea și subțierea lor. Pigmenții din Plantur 39 Color se fixează pe suprafața firului de păr, conferindu-i o nuanță frumoasă.
 3. Pentru că are în componența sa și complexul Phyto-Caffeine cu eficiență demonstrată în prevenirea căderii părului, Plantur 39 Color are nu numai un efect de colorare, ci previne și căderea părului.

Cum ascundem firele albe

Din păcate, tuturor ne apar la un moment dat fire de păr alb: unora mai devreme, altora mai târziu, iar atunci când există, 9 din 10 femei doresc să le ascundă. Din fericire, părul nu încărunțește peste noapte. Deci, avem timp să găsim o soluție. Aici sunt câteva sugestii:

 1. Stilul șuvițelor de păr blond fac părul alb mai puțin vizibil.
 2. Vopsirea părului temporar sau permanent, într-o nuanță apropiată de culoarea naturală a părului.
 3. Produsele sub formă de spray vopsesc temporar rădăcinile până la următoarea spălare.
 4. Șampoanele colorante și balsamurile cum sunt cele din gama Plantur39 Color sunt ideale pentru a prelungi intervalul de timp dintre vopsiri. Aceste produse conțin pigmenți care se fixează numai pe suprafața firului de păr și, mai mult de atât, previn căderea părului*, simultan cu procesul de colorare.
 5. Șamponul și balsamul sunt disponibile în farmacii.