Sano cucerește piața cu o nouă gamă de balsam pentru rufe: Maxima Perfume Collection

Fiecare parfum are pentru noi o anumită însemnătate, pentru că ne leagă de o anumită amintire, ne creionează în gând chipul persoanei iubite, vacanța în care am cunoscut fericirea. Vara aceasta vom purta o altă aromă, pentru că Sano lansează Maxima Perfume Collection, o nouă gamă de balsam pentru țesături, cu un parfum intens, creat de specialiști internaționali.

Sloganul „Intră în lumea magică a parfumurilor! Maxim de parfumat, maxim de catifelat” este invitația adresată consumatorilor care se pot bucura acum de cele cinci variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection: Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară; Golden Sunset care aduce mirosul florilor de primăvară; Wild Pearl – parfumul delicat al florilor albe și Maxima Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Simțul olfactiv este legat de amintirile noastre și ne influențează senzația generală despre lucruri. De aceea, folosirea balsamului pentru țesături reprezintă o adevărată experiență senzorială: rufele miros plăcut și devin catifelate.

Sano Maxima invită consumatorii să exploreze noua gamă de produse, inclusiv noul detergent pudră Maxima, care curăță puternic și lasă un parfum de lungă durată. Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image, DM, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.

Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.