Peroni, surprize la Festivalul Neversea

În această vară, Peroni Nastro Azzurro va introduce în premieră, la Festivalul Nerversea, paharul realizat din hârtie pentru servirea berii la draft.

Aflat la a treia ediție, evenimentul va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, în Constanța, și va reuni cei mai buni artiști ai momentului, printre care se numără G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man, Dj Snake, Dj Alesso, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vicii, Basjackers, Dubfire și Dub FX.

Pentru prima dată în cadrul unui festival de muzică din România, un brand va implementa servirea berii la draft din pahar de hârtie reciclabil. În plus, participanții vor putea colecta paharele de hârtie în containerele special amenajate în zona de festival.

“Ce au în comun festivalul Neversea, marea și vara mult așteptată? Berea noastră premium născută în Italia, Peroni Nastro Azzurro, care ne inspiră să prețuim momentele de respiro atunci când avem timp pentru ele, să ne deconectăm cu adevărat și să ne bucurăm de viață cu relaxarea și detașarea tipică a italienilor. În egală măsură prețuim și mediul înconjurător, așa că pentru prima dată la un festival, Peroni va introduce pahare de hârtie pentru servirea berii la draft la Neversea, promovând un comportament responsabil față de mediu fără a compromite experiența grozavă a consumului de bere la draft”, a declarat Bogdan Jianu, Brand Manager Peroni Nastro Azzurro.

Pentru ediția din acest an, Peroni a mai pregătit o serie de activități care vor introduce participanții în atmosfera italienească. Pe durata celor 4 zile de festival, spectatorii trebuie să colecteze 6 stickere echivalentul a 6 beri Peroni (doză sau draft) din zonele special amenajate. Pe baza acestora, fiecare festivalier va primi o cheie și va trebui să verifice dacă se potrivește scuterului expus în zona Peroni. Participantul a cărui cheie pornește motorul va fi fericitul câștigător al uneia dintre cele 3 Vespa Primavera 50.

Mâncăruri italienești pentru participanți

Zona unde festivalierii își pot lua un moment de respiro pe Riviera Peroni include plaja special amenajată cu șezlonguri și baldachin, zona de nisip albastru, căsuța de salvamar și plăcile de surf ideale pentru fotografii sau leagănul amplasat la malul mării. Momentele de respiro între concerte pot fi amplificate în zona de food amenajată pe Riviera Peroni, unde participanții vor putea degusta cele mai cunoscute mâncăruri italienești.

”A treia ediție a festivalului Neversea aduce foarte multe noutăți pentru participanți, iar zonele și activitățile dezvoltate alături de partenerii noștri vor depăși toate așteptările. Împreună cu echipa Peroni ne-am propus și considerăm că am reușit să pregătim o serie de activități și experiențe memorabile pentru toți cei care vor fi prezenți la festival”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head Of Partnership.