SensoDays, 100 de branduri Home&Deco

Vrei să îți schimbi mobilierul sau visezi sa te relexezi într-o cadă ceva mai mare? SensoDays, showroom-ul din Băneasa, poate fi alegerea ideală.

Într-o atmosferă relaxată, la un pahar de vin, Anamaria Căpăţineanu și Alina Andreea Duculescu, fondatoarele Gavia Concept – Studio de Design Interior, ne-au vorbit, zilele trecute, despre ultimele trend-uri în design interior.

Adina Halas, Cristina Cioran, Carmen Brumă, Majda, Roxana Iliescu, dar și alte vedete au acceptat provocarea și s-au gândit ce schimbări ar putea aduce în confortul de acasă acasă, locul în care cu toții ne simțim cel mai bine.

Am aflat lucruri interesante despre personajul SensoDays, despre prietenii pe care i-a adunat în peste 15 ani de experiență în domeniul home&deco, am experimentat texturile culorilor din natură alături de producatorul italian de canapele handmade, Gamma Arrendameti, și ne-a cuprins puțin toropeala când am încercat să redescoperim confortul somnului în lenjerii de calitate, satinate. Am descoperit masa perfectă, cu finisaje de marmură, care în combinație cu colecția de farfurii Vileroy & Boch și scaunele Philippe Starck Kartell au determinat acel WOW care nu poate fi surprins în mod normal în cuvinte. Seara s-ar fi putut încheia cu ușurință cu o baie aromată în minunata cadă Palomba de la Laufen.