BJORG, brandul cu delicii 100 % Bio

Produsele bio încep să câștige teren și la noi. Deși oferta nu este la fel de bogată ca în Franța sau Germania, pe rafturile magazinelor poți remarca câteva mărci europene de top, precum Bjorg, ce reprezintă alternativa sănătoasă a preparatelor preambalate, gourmet. Cu peste 200 de produse împărțite pe șase categorii (cereale pentru micul dejun, biscuiți și galete, crackeri și pâinici, mai multe feluri de lapte vegetal, sucuri de legume și fructe, cuburi vegetale și mese la plic), BJORG are câte ceva bun, sănătos și delicios pentru toată familia. De exemplu, biscuiții umpluți cu ciocolată neagră sunt făcuți din făină integrală, iar ciocolata e cât se poate de adevărată, plină de magneziu.

Lansat în Franța, în urmă cu peste 30 de ani, BJORG este unul dintre pionierii alimentației BIO, prezent astăzi în peste 35 de țări în lume, printre care și România. Toate produsele brandului sunt certificate ecologic, din ingrediente nemodificate genetic, fără pesticide, fără conservanți sau coloranți artificiali, conform legislatiei in vigoare.

Ingredientele selecționate din produsele BJORG sunt bogate în vitamine și minerale, oferind preparatelor o valoare nutritivă ridicată.

De ce trebuie să adoptăm o alimentație bio?

Pentru sănătatea noastră. Produsele eco-bio sunt cultivate fără pesticide și fără intervenții genetice.

Pentru mediu. Produsele ecologice nu contaminează solul cu fertilizatori chimici și astfel produc mai puțin gaz de seră, protejând biodiversitatea, sub toate aspectele.

Pentru gust. Mâncarea bio oferă garanția gustului autentic și natural, fără arome artificiale și potențiatori chimici.

Preparatele marca BJORG au un profil nutrițional special. Cerealele folosite la prepararea lor sunt integrale sau semi-integrale, iar restul de ingrediente sunt puțin sau deloc rafinate. Nu conțin grăsimi hidrogenate, coloranți sau conservanți.

Dacă vrei să îți păstrezi sănătatea, renunță la brânzeturi și mezeluri de două ori pe săptămână și încearcă cerealele BJORG: bogate în fibre, vitamine, minerale și carbohidrați complecși, oferă senzația de sațietate și o alternativă sănătoasă, potrivită pentru toate gusturile și vârstele.

Produsele se găsesc la raionul BIO în rețelele de magazine și pe www.nutrivita.ro.