Zile de sărbătoare la ParkLake

Anul acesta, copilăria se celebrează la ParkLake cu nouă zile de distracție și aventuri monstruos de amuzante în HOTEL TRANSYLVANIA. Evenimentul are loc în zona Main Square, la parterul centrului comercial, iar intrarea este liberă.

În perioada 1 – 9 iunie, ParkLake Shopping Center ne oferă o experiență amuzantă și memorabilă pentru toată familia. Expoziția interactivă și educativă HOTEL TRANSYLVANIA urmărește să îi bucure atât pe copii, cât și pe părinții acestora prin jocuri și activități tematice.

Cei mici sunt așteptați împreună cu părinții să se bucure de nouă zile de aventuri monstruos de amuzante alături de personajele din HOTEL TRANSYLVANIA. Dracula, fiica sa Mavis și cei mai buni prieteni ai acestora – Frank și Murray – invită publicul să pătrundă într-un decor pe cât de înfricoșător, pe atât de amuzant.

În perioada 1 – 9 iunie, zilnic între orele 12:00 – 20:00, îndrăgitele personaje își întâmpină oaspeții cu un tur de forță chiar în interiorul HOTELULUI TRANSYLVANIA. Cei mici vor putea să își demonstreze curajul în tunelurile pregătite pentru ei, să evadeze din acestea și să dovedească faptul că merită să fie acceptați ca oaspeți ai Hotelului.

Ateliere creative și interactive, aventuri, surprize, distracție și un photo corner tematic, puzzle-uri îndrăznețe, efecte speciale cu lumini și sunete, toate astea fac parte din rețeta de succes.