Mastrelle Flora Plus, aliatul tău pentru sănătatea intimă

Fie că ești mamă, soție sau iubită, zi de zi trebuie să faci față multor provocări ce țin de familie și agitația vieții cotidiene. Poate suna bizar, dar îngrijirea zonei intime contribuie decisiv la starea de bine, chiar fără să ne dăm seama. Oricine s-a confruntat cu disconfortul cauzat de infecțiile intime știe că senzațiile asociate acestora te scot total din ritm.

Echilibrul zonei intime este ușor de perturbat de factori precum tulburările hormonale sau metabolice, stresul, oboseala, stilul de viață, medicația, igiena și viața sexuală.

Se spune că întotdeauna este mai ușor să previi decât să tratezi, iar acest principiu se aplică foarte bine și când vine vorba de sănătatea și confortul intim.

Este important de știut că apariția acestor probleme este strâns legată de înmulțirea necontrolată a florei patogene, ce poate fi ținută sub control cu un ritual adecvat de îngrjirie și cu soluțiile potrivite.

Din dorința de a preveni și trata infecțiile intime au fost create capsulele vaginale Mastrelle Flora Plus – produs pe bază de complex prebiotic activ, d-xylitol, vitamine și acid hialuronic.

Mastrelle Flora Plus: cum funcționează

Datorită compoziției complexe, scade şi echilibrează pH-ul vaginal la valoarea fiziologică (pH < 4,5), inhibând în mod selectiv tulpinile patogene precum Candida albicans, Trichomonas vaginalis și Gardnerelle vaginalis.

Complexul prebiotic furnizează nutrienţi ce stimulează creşterea lactobacililor şi refacerea biofilmului protector, împidicând creşterea bacteriilor patogene şi a fungilor de tip Candida.

Vitamina E şi acidul hialuronic formează un film cu proprităţi hidratante şi regenerante, având ca rezultat ameliorarea mâncărimilor, iritaţiilor şi usturimii.

Este important de menționat și faptul că aceste capsule pot fi folosite în timpul sarcinii și alăptării, perioadă cu multe schimbări hormonale, ce pot duce la dezechilibre ale florei bacteriene intime.

Capsulele Mastrelle Flora Plus pot fi eficiente în următoarele situații:

  • tratament de susținere în vaginita bacteriană și în candidoza vaginală;
  • prevenirea infecțiilor bacteriene recurente;
  • prevenirea dezechilibrării florei vaginale pe parcursul tratamentului cu antibiotice;
  • menținerea pH-ului și florei vaginale echilibrate, ca măsură de prevenire;
  • ameliorarea simptomatologiei manifestate în cazul vaginitei atrofice postmenopauză;
  • reechilibrarea pH-ului vaginal în cazul dezechilibrelor hormonale ce apar ca urmare
  • administrării de contraceptive, în perioada de alăptare sau în perioadele stresante;
  • reechilibrarea pH-ului vaginal după ciclul menstrual sau după contact sexual neprotejat;
  • prevenirea infecțiilor vaginale după piscină sau jacuzzi.