Actorul Dan Badea, petrecere fastuoasă de botez 

Motiv de mare sărbătoare în familia comediantului Dan Badea. Actorul și soția sa Mădălina și-au creștinat primul copil. Ca și la cununie și nuntă, cei doi au ales tot unul dintre salonele Jubile pentru petrecerea micuțului. Preparate culinare moderne, băuturi de top și o surpriză ”delicioasă” au avut în meniu invitații la petrecere.

Familia și prietenii care au luat parte la petrecere au fost răsfățați cu un meniu modern, cu preparate culinare sofisticate, cocktailuri, dar și delicatese. Pe lângă brânzeturile scumpe franțuzești precum Roquefort, Camembert și Brie, Gorgonzola italiană și delicioasa Gouda olandeză, vedetele barului cu brânzeturi au fost scoicile cu parmezan și roșii cherry – servite în cochilie și Mousseul de brânză cu stafide din struguri Hamburg și ciocolată belgiană.

Meniul de preparate culinare ales a fost unul modern, cu un plating aparte cu flori comestibile, ierburi și plante aromatice. Ruladă de Spanac cu mousse de Brânză și Rodie, Roast Beef cu sos remoulade, ruladă din piept de pui cu fructe confiate, în crustă de migdale, tartină cu mousse de pește și caviar, file de șalău cu sos lemon butter cu garnitură de legume, vrăbioară de vită slow cooked și file de porc în  sos de vin, servite cu garnitură de cartofi la cuptor cu Ierburi proaspete, acestea sunt doar o parte dintre bunătăți.

Tortul și Candy barul ales au avut o tematică potrivită pentru prima petrecere a micuțului – Mickey Mouse și personajele din Disney.

Printre cei prezenți la petrecere s-au numărat Șerban Copoț, colegul de emisune a lui Dan Badea, Natanticu și colegii de stand up comedy/.Nu a lipsit nici bunul său prieten, Cătălin Bortea, cu care a și cântat, petrecerea ținând până în zorii zile