Costumul de baie: ce se poartă în această vară

Ţi-ai pregătit costumul de baie? Vacanţa de 1 Mai se apropie, iar marea e doar la un pas distanţă, doar vremea să nu fie furtunoasă. La SevenSins.ro găseşti ţinuta cu care te poţi aventura pe plajă, pentru orice tip de siluetă. Ce alegi?

Costumul de baie cu talie înaltă

Poate cea mai evidentă și flatantă tendință din acest sezon este slipul cu talie înaltă. Acesta poate ascunde eventualele urme ale sezonului rece până când reintri în forma dorită, în plus, croiala face tranziția perfectă între costumele de baie de piscină și piesele minimaliste care vor marca vârful de sezon.

Costumul de baie de purtat toată ziua

Minimalismul este una dintre tendințele care, anul acesta, acaparează inclusiv bagajul de vacanță. Designerii propun astfel piese versatile, care pot fi purtate și în afara plajei. De exemplu sutienele tip bustieră, care pot fi lăsate la vedere sub topuri fluide sau cămăși oversized sau costume de baie în tonuri neutre și cu croieli clasice. Astfel, garderoba de vacanță, deși minimalistă, va fi cât se poate de originală și spectaculoasă.

Costumul de baie galben și animal print

Tendințele readuc în 2019 galbenul pe prima treaptă a preferințelor. Motivul este unul cât se poate de simplu: este o culoare veselă, solară, dar care arată spectaculos indiferent de gradul de bronz al pielii. Prin urmare, poți purta un costum de baie galben chiar de la prima excursie la plajă. Îndrăzneala este cuvântul de ordine pentru întreg sezonul. Animal printurile pe care în anii trecuți le găseam mai ales în rândul accesoriilor ajung acum în prim-plan. Fie că alegi un costum de baie întreg sau în două piese, un accent animal print va întoarce priviri.

Costumul de baie: inspirație anii ‘90

Și anul acesta ținutele de plajă retro sunt în tendințe. Dacă anii trecuți volanele și croielile din anii ‘70 păreau să domine, în 2019 costumele de baie sunt parcă desprinse din Baywatch, de la croieli la cromatică.

O declinare interesantă și potrivită pentru orice siluetă este costumul de baie în trei piese, unde a treia piesă este un slip tip boxer, de altfel unul dintre cele mai căutate costume de la SevenSins.ro.

Costumul de baie cu texturi speciale

Nu în ultimul rând, texturile se schimbă în sezonul de vară 2019. Dacă până acum catifeaua era rezervată ținutelor de seară, anul acesta ajunge pe plajă. Albastru marin, turcoaz, dar și nude sunt câteva dintre culorile sezonului. Croielile duc cu gândul la piese de lenjerie clasice, prin urmare un astfel de costum de baie este deopotrivă îndrăzneț și senzual.