City Grill redeschide Becker Brau. Investiţia trece de 500.000 de euro

Fanfară, sărmăluțe cu mămăligă, frigărui și pastramă de berbecuț, rață pe varză sau ciorbă din coadă de bou, acestea sunt doar câteva dintre deliciile ce vă aşteaptă la restaurantul Becker Brau, de la 1 Mai. Grupul City Grill, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria restaurantelor, care operează în prezent restaurante precum Caru’ Cu Bere, Pescarus şi Hanul Berarilor, redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau. Investiția depăşeşte 500.000 de euro.

Noul restaurant va avea 100 de angajaţi și poate găzdui până la 500 de oaspeți, în interior și pe terasă. ”Restaurantele noastre au o cifră de afaceri cuprinsă între 2 şi 8 milioane de euro. Aşteptăm peste 800 de clienţi zilnic la Becker Brau”, spune Dragoş Petrescu, proprietarul City Grill.

”Fripturile și preparatele gătite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa în oraș. Meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berărie gastronomică, adică acel loc special în care poți îmbina experiența și atmosfera dintr-o berărie, cu plăcerea unor mâncăruri savuroase dintr-un restaurant tradițional românesc. Desigur că nu putea lipsi berea Becker Brau, produsă pentru prima dată aici în 1996, dar nici conceptele moderne de bere la halbă, precum Ursus Tank”, adaugă Daniel Mischie, CEO City Grill.

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei nr. 157, în incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus.

City Grill: creștere de 20% în primele 3 luni

Bugetul City Grill total alocat pentru investiții în 2019 se situează la peste 3.5 milioane euro. Planul de extindere al grupului este sprijinit și de rezultatele financiare ale primelor trei luni ale lui 2019. Astfel, primul trimestru s-a încheiat cu o cifră de afaceri de 7.5 milioane de euro, în creștere cu aproape 20% față de perioada similară din 2018.

În 2018, City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent. Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill are peste 1350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate.