Zilele casei la Leroy Merlin

Sărbătorile de Paşte se apropie cu paşi repezi, prilej cu care Leroy Merlin organizează “Zilele Casei”. Până pe 27 aprilie, clienții sunt așteptați în magazine cu ateliere de bricolaj, jocuri antrenante și concursuri cu premii. Programul activităților poate fi consultat în fiecare magazine. Iată câteva exemple de jocuri cu premii pentru clienți!

Cel mai rapid casier: Clienții vor putea să experimenteze ipostaza de casier și să își pună în valoare dexteritatea manevrării obiectelor, o calitate extrem de necesară acasă în procesul de reamenajare a spațiului. Participanții vor primi un coș de cumpărături și vor scana toate produsele la casa de marcat. Viteza va fi criteriul decisiv pentru a stabili câștigătorul.

Cheia succesului: Și la propiu și la figurat, cheia succesului este ceva la care râvnim cu toții. Pentru acestă probă de foc participanții trebuie să dea dovadă de concentrare și dibăcie pentru a deschide într-un interval de două minute cât mai multe lacăte închise.

Perna magică: Coordonarea mișcărilor și rezistența la efort vor fi calitățile puse la încercare prin acest joc care testează abilitățile participanților de a arunca perne de la o distanță de 5 metri într-un tomberon, o metaforă pentru nevoia de a scăpa de lucrurile inutile sau învechite din casă, pentru a face loc unora noi, cu aer proaspăt, aliniate la tendințele în design interior.