Trubaduro lansează „Random”, un joc unic in România

Random este jocul jocurilor, o combinație de quiz-uri de cultură generală, logică, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipă, jocuri în duel, şi va fi lansat pe 18 aprilie, la Unirea Shopping.

„Ne-am dorit să creăm un joc prin care să ascuțim spiritul competitiv, iar participanții să-și poată cunoaște mai bine prieteni, familia, colegii de birou, într-un mod distractiv. Random înseamnă o oră și jumătate de joc care îmbină abilități de logică, lucru în echipă și strategie. Pe 18 aprilie, , la etajul 4 din Unirea Shopping Center, în inima Bucureștiului, Random – jocul jocurilor este gata să înceapă și promite entertainment 100% ” spune Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

Random: regulile jocului

Fiecare ediție provoacă maxim 60 de participanți, împărțiți în 10 echipe, la peste o oră jumătate de joc și distracție.

Ca totul să fie cât mai random, există o aplicație mobilă dedicată jocului prin care fiecare echipă poate contoriza puncte, poate răspunde la întrebări și poate, la rândul său, să provoace la duel o altă echipă.

Punctele sunt extrem de importante, la finalul fiecărei ediții o echipă va fi declarată câștigătoare, titlu ce îi va aduce și un premiu.

Jocul, întrebările și probele se vor schimba constant, tocmai pentru a garanta distracția echipelor noi, dar și a celor ce revin la Random.

Primele două jocuri vor avea lor în zilele de joi (18 aprilie și 25 aprilie), urmând ca datele viitoare exacte să fie anunțate pe parcurs. Rezervarea locurilor de face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook şi Instagram.