Fashion Week cu copiii vedetelor

Copiii vedetelor se pregătesc să facă sezaţie la Bucharest Fashion Week. Nicolae Voiculet, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, Diana Bart, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doar câteva dintre persoanele publice ce își vor admira micuţii pe podiumul de defilare.

Surprizele nu se opresc însă aici., fetiţa lui Helmuth Duckadam, Julianne, practică scrima, dar de această dată îşi face debutul şi în modă.
În cadrul celui mai important festival de modă din România, Bucharest Fashion Week, care va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie, la Soiree Exclusive Venue, va fi lansată o colecţie de modă aparte, adresată celor mici. Aceasta este rezultatul ineditei colaborări dintre Casa de moda pentru copii Petite Coco şi producătorul TV Adela Diaconu.

„Ideea acestei colecţii a pornit de la emisiunile TV pentru copii pe care le produc.  Astfel, am ales să colaborez cu cei mai buni creatori din domeniul hainelor pentru cei mici, casa de modă Petite Coco, care a reuşit să transpună în hăinuţele create universul copilăriei şi ceea ce îşi imaginează cei mici în materie de modă, dar şi ce îşi doresc ei să fie la aceste vârste fragede: vedete, staruri, prinţese sau prinţi, cavaleri, personaje imaginare sau de desene animate, eroi”, spune braşoveanca Adela Diaconu.

Aceasta ne propune o linie vestimentară pentru cei mici, „Fashion Kids” by Adela Diaconu, creată de brandul Petite Coco, a cărui imagine este fetiţa Bianca Drăghiciu, câştigatoarea titlului de „Super Model of the World”.