Cătălin Botezatu, colecţie în culori vii pentru Kaufland

Cătălin Botezatu îşi vinde piesele vestimentare pentru primăvară-vară în magazinele Kaufland. Produsele sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine din întreaga țară și beneficiază de o prezentare specială la raft.

Colecția Smart Fashion Line by Cătălin Botezatu se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, are culori vii, imprimeuri florale sau animal print, în ton cu cele două anotimpuri.

Colecția de primăvară include atât piese pentru zilele mai reci, precum pulovere călduroase, dar și tricouri în diverse modele, ușor de asortat sau integrat în ținuta personală.

Cea de vară conţine articole lejere pentru plajă, cum ar fi rochițe sau costume de baie pentru zilele însorite. Nu au fost uitaţi nici bărbaţii, care au de ales dintr-o gamă variată de shorturi.

„Pentru cei mai mulți dintre noi, cea mai plăcută perioadă din an este aceea în care soarele își face simțită prezența și profităm la maxim de el. De aceea, inspirat de versatilitatea pe care o poate avea primăvara și de bucuriile verii, am creat o colecție nouă, dedicată acestor două anotimpuri. Mi-am dorit să pun în evidență unele momente speciale, cum ar fi plimbările plăcute în aer liber primăvara sau zilele de plajă din timpul verii, prin piese vestimentare dedicate, ușor de purtat sau de pus în bagaje”, spune Cătălin Botezatu.

„Este al treilea an consecutiv al parteneriatului cu designerul Cătălin Botezatu și ne bucurăm că împreună reușim să venim de fiecare dată în întâmpinarea clienților cu produse speciale, în ton cu ultimele tendințe, accesibile ca preț, care să ofere varietate în privința stilului”, adaugă Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Noua colecție este disponibilă în magazinele Kaufland România din întreaga țară și include 25 de piese diferite pentru ambele anotimpuri.