Noutăţile primăverii: cum poţi să ai buze senzuale

Vrei ca buzele tale să aibă mai mult volum, dar să nu îşi piardă naturaleţea?Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster poate fi alegerea ideală, pentru că îţi oferă formula perfectă de lip gloss pentru buze irezistibile, cu volum și ”îmbrăcate” într-o nuanță delicată.

Tendințele acestui sezon pun în scenă un dans al contrastelor, de la nuanțe intense la tonuri naturale, de la texturi metalice la texturi catifelate și soft.

Naturaleţea rămâne însă mereu în top. Uită de procedurile invazive și apelează la Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster pentru a obține doza de acid hialuronic necesară pentru buze voluptoase şi pline de senzualitate!

În această primăvară, accentul se pune pe machiajul ochilor, se sculptează tenul cu paletele speciale, iar buzele trebuie să arate pline și în tonuri trandafirii. Noi te invităm să-ți alegi lip gloss-ul Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster în culoarea ideală pentru tine: Rosé sau Marsala.

 

Lip gloss cu acid hialuronic

Dacă vrei hidratare și un plus de volum, atunci acest lip gloss îți va redefini conturul buzelor datorită formulei pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii.

Pregătește-te să te bucuri de buze pline, hidratate, moi și delicate, imediat după aplicarea gloss-ului! Efectul acestuia poate ține până la trei ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează cât îți dorești tu. 

Pentru buze hidratate, cu aspect strălucitor, volum și cu o nuanță discretă, folosește zilnic Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster! E mereu în tendințe!

 

 

Gene provocatoare cu Mascara MED

Dacă îţi doreşti o privire seducătoare, uită de extensiile de gene şi optează pentru mascara Mascara MED. Genele tale naturale vor fi mai lungi, mai definite, cu volum, de un negru intens, în timp ce substanțele hrănitoare din formulă vor susține procesul natural de creștere al acestora, aplicare cu aplicare. Astfel, cu un singur produs te bucuri de îngrijire și make-up zi de zi.

Mascara MED CLASSIC este potrivit pentru un make up natural de zi, dacă nu îți dorești un efect dramatic al genelor, sau dacă deja te bucuri de gene lungi și nu ai nevoie de prea mult volum. În cazul în care vrei să obții gene cu volum rapid, din doar câteva aplicări, atunci MASCARA MED XL-Volume, care oferă de 7 ori mai mult volum, este alegerea inspirată. Indiferent de varianta aleasă, genele tale vor fi mai lungi, mai dese, îmbrăcate într-un negru intens, în timp ce nuanța naturală va deveni mai intensă cu fiecare utilizare.

Care este secretul? La baza MASCARA MED stau ingrediente active, cum ar fi keratina, care întărește genele naturale și le hrăneste în profunzime, conferindu-le flexibilitate, și pantenolul, pentru îngrijire intensivă. Ingredientele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienți ce vor stimula procesul natural de creștere.

Dacă ai plecat în căutarea produselor MASCARA MED, află că acestea sunt disponibile exclusiv în farmacii.