Levi’s®: blugi cu talie înaltă şi îmbrăcăminte cu personaje din desene

Primăvara aceasta, personajele noastre preferate din desenele animate, cum ar fi Charlie Brown, Linus, Lucy sau Peppermint Patty, vor apărea pe jeanșii, tricourile, hanoracele, gecile și accesoriile Levi’s® pentru a oferi un twist jucăuș item-urilor.

Și, bineînțeles, așa cum se întâmplă cu toate benzile desenate Peanuts, umorul nu lipseşte, un exemplu fiind sacoșa din pânză cu Snoopy. Pentru Levi’s® și Peanuts această colaborare de sezon vine ca o asociere naturală, ambele branduri având un loc important în cultura americană.

Levi’s®: Blugii cu talie înaltă revin spectaculos

Surprizele nu se opresc însă aici. Blugii cu talie înaltă sunt din nou la mare căutare în sezonul primăvară-vară, Cu o înălțime de 30 de centimetri, jeanșii Levi’s® Ribcage au cea mai înaltă talie realizată vreodată de Levi’s® şi sunt rezultatul unui mix de stiluri: casual de la jumătatea secolului XX, grunge al anilor ‘90 și stilul străzii.Talia a fost în centrul atenției încă din anii ‘30, o personalitate emblematică care purta acest model fiind actrița Katharine Hepburn.

“Levi’s® Ribcage sunt jeanșii cu cea mai înaltă talie pe care o propunem sezonul acesta. Inspirat de vibe-ul anilor ‘90 și de look-ul autentic al modelului Levi’s® 501®, dar având în plus o talie amplificată, Levi’s® Ribcage este un model care se potrivește oricărei siluete” , spune Karyn Hillman, Global Chief Product Officer al Levi’s Strauss & Co.

Disponibil în varianta de croială dreaptă pe picior și varianta crop cu pliseuri, Levi’s® Ribcage îți conturează corpul și îți dă un plus de personalitate, indiferent de outfit-ul în care îl integrezi. De această dată avem parte de un salt al modei în materie de styling, dar fără a ne îndepărta foarte de mult de un look clasic.