Modă: ce pantofi se poartă în acest sezon

Vrei să fii la modă în acest sezon. Iată pentru ce tip de încălţăminte poţi opta! În magazinele Humanic găseşti tot ce cauţi!

În această perioadă trebuie să te faci remarcată cu orice preţ, mai ales la capitolul încălţăminte. Prima oară, Slingbacks au fost la modă în anii 30, iar acum revin în trend ca o reinterpretare a acestui style-icon.

Slingbacks vin în nuanţe tari, cu modele în contrast şi aplicaţii marcante, realizând astfel trecerea de la modelul simplu, basic, la cel cu detalii catchy şi combinații încântătoare. Pantofii decupați la spate reprezintă combinația perfectă între eleganță și confort, oferind pe timpul verii lejeritatea idealǎ.

Galbenul, culoarea vedetă

Fie într-un contrast de stil, fie în All-Over-Look-ul luminos, Humanic propune încălţămintea ideală în tonurile potrivite pentru un Street-Style autentic.

Culorile care rămân de actualitate în acest sezon: lămâie, curry, mustar şi mango. Galbenul ce străluceşte în nuanţe jucăuşe şi satinate, precum razele soarelui, îl întâlnim în acest sezon la o gamă variată de pantofi, poşete şi accesorii. Paleta vastă de nuanţe trendy se îmbină armonios cu tonurile naturale, arătând cu fiecare prilej versatilitatea culorii solare.

Designul care ofera pieselor un aer de epocă

În această primăvară, aceste monograme îndrăzneţe pun în valoare pantofii, genţile şi accesoriile. Atât brandurile de Streetwear, cât şi casele de modă de lux experimentează cu acest trend, ce presupune dispunerea logo-uri în tipare ce acoperă întreaga piesă. Printre vedetele selecţiei Humanic se numără o serie de astfel de produse cu imprimeuri luxuriante, bazate pe multiplicarea logo-urilor unor branduri, cum ar fi DKNY, Guess.