Cum pregăteşti o salată delicioasă cu alune

Vrei să pregăteşti un preparat uşor, pe care îl poţi consuma cu lejeritate chiar şi la cină? Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka România, îți propune o Salată cu alune. 

Ai nevoie de: 200g mozzarella, 1 lingură Vegeta Natur, 50ml ulei de măsline, 100g fasole albă, 100g porumb dulce, 120g avocado tăiat cubulețe, 50g afine uscate, 100g alune prăjite și sărate, 2-3 linguri de oțet balsamic.

Tăie mozzarella cubulețe, presară-le cu o jumătate de lingură Vegeta și pune 1-2 linguri de ulei de măsline. Adaugă apoi fasolea, porumbul dulce, fructul de avocado, afinele și alunele mărunțite, iar la final uleiul rămas și oțetul balsamic.

Fie că ești pasionată de gătit sau abia te-ai apucat, Vegeta Natur readuce în farfuria ta gustul de odinioară.

Podravka România a lansat, de curând, produsul 100% natural Vegeta Natur Legume  (75g, 150g si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume alintate de soare și sare de mare cu minerale. Fără monoglutamat de sodiu, fără gluten, fără conservanți. De acum încolo ai grijă să adaugi Vegeta Natur în supe, sosuri, paste, orez sau tocăniţe, precum și peste toate preparatele din carne pentru un gust desăvârșit. Iar dacă ești împătimit/ă după carnea de pui, încearcă Vegeta Natur Gust de Găină 100g, carnea va fi savuroasă cu amestecul unic de legume și condimente, iar supele şi tocăniţele vor avea un gust aparte. Surprizele nu se opresc aici. Vegeta Natur Condimente, la pliculeț 20g sau doză sticlă 40-60g, conține zeci de legume și cea mai bună sare de mare. Le găsești special concepute pentru cartofi, peşte, porc, pui, miel sau orice carne la grătar.