Kika: ce mobilier pentru grădină îi atrage pe români

Românii sunt tot mai selectivi când vine vorba de alegerea mobilierului pentru spațiile de relaxare. În general, cumpărătorii au migrat de la metal și plastic către rattan artificial. Reprezentanții kika, furnizorul complet în domeniul amenajărilor interioare moderne, susțin că tendințele de cumpărare ale românilor s-au schimbat destul de mult pe această categorie, de la tipurile de materiale pentru mobilierul de grădină până la bugetul alocat.

„De la an la an, înregistrăm creșteri semnificative pe această categorie de produse, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât și din punct de vedere al materialelor și al funcționalității produselor alese. Dacă în urmă cu câțiva ani mobilierul din metal sau plastic era în topul preferințelor, acum observăm o apreciere mai mare pentru mobilierul din rattan artificial care este mult mai comod”, a precizat Ruxandra Apostolică, Marketing Manager K ika România.

Astăzi, clienții se orientează spre soluții complete de amenajare a locului de relaxare (balcon/grădină). Cele mai apreciate sunt seturile care includ atât fotolii, cât și măsuță de cafea în același model, dar și cele cu mese înalte de tip dining, potrivite pentru a servi masa.

Mobilier: noile tendinţe ale anului

Pentru amenajarea spațiului de relaxare din grădină sau balcon, Kika lansează o colecție de mobilier de grădină care răspunde nevoii de economie a spațiului. Colecția de grădină cuprinde seturi de mobilier (canapele, fotolii, mese), accesorii și plante artificiale pentru amenajarea completă a spațiului de relaxare. Mobilierul are un design smart, care permite o depozitare ușoară, este multifunțional și poate fi integrat cu ușurință în spațiul de acasă. Astfel, un colțar poate fi transformat cu ușurință în două canapele mici pentru o întâlnire în aer liber mai puțin formală.

 

„Oferim clienților și posibilitatea de a opta pentru un set multifuncțional, cum ar fi setul <Arne> a cărui masă poate fi ajustată pe înalţime, devenind, în funcţie de nevoie, fie măsuţă de cafea, fie masă de dining sau cum ar fi patul  <Lauris> care ascunde în interiorul său o măsuţă de cafea, iar suprafața de dormit se transformă cu uşurinţă într-o canapea şi o băncuţă”, explică Ruxandra Apostolică

Noua colecție de grădină de la Kika este deja disponibilă în magazine, iar prețurile variază între 179 de lei pentru un scaun din rattan artificial, și 5.000 de lei, pentru un set format din masă și colțar cu perne.