7 parfumuri de sezon adorate de celebrităţi

PARFUMUL e o parte din noi, amprenta pe care o lăsăm în urmă. Ne însoţeşte în această călătorie, pe care o numim timid viaţă, ne ajută să trezim admiraţia celor de lângă noi, ne dă forţă, ne ajută să ne impunem.

Parfumul e urma pe care o laşi în urmă, e mirosul unei iubiri, al unei poveşti. Cine nu a oferit vreodată cadou un parfum Bvlgari sau Burberry fiinţei iubite? Dacă visezi la un parfum fresh sau la o licoare care să te pun în valoare, care să nu treacă neobservată, gusturile îţi sunt răsplătite în acest sezon. Celebrităţile le adoră. Iată ce miros poate avea primăvara asta!

Burberry Her Eau de Parfume este total diferit de cele cunoscute, o explozie de fructe de pădure, iasomnie şi un acord lemnos de mosk şi chihlimbar, Burberry aduce aproape de tine primăvare. Un parfum vibrant, îndrăzneţ si plin de viaţă.

 

Marc Jacobs: Daisy Sunshine este o reinterpretare însorită a liniilor clasice: Daisy Dream, Daisy Love, Daisy Eau So Fresh. Parfumul transpune femeia Daisy într-un loc unde pluteşte optimismul şi o ajută să se redescopere.

Gălbenele sunt scăldate de soare şi învelite în căldura radiantă a pădurilor, în timp ce căpșunele albe adaugă o atingere suculentă.

Narciso Rodriguez: Pure Musc Eau de Parfume este cea mai recentă interpretare a moscului. O aromă ce creează dependență extremă, noua apă de parfum PURE MUSC tachinează simţurile şi învăluie corpul.

 

Elie Saab: Girl of Now Forever reprezintă o întâlnire de neuitat între pachouli, casmir şi vanilie. Mai mult decat un parfum, o odă adusă tinereţii, prieteniei, vieţii! Cine poate mai bine ca Sophie Labbe şi Dominique Ropion, parfumierii creaţiei Girl of Now, să provoace la o nouă aventură? Acest nou parfum este o infuzie de buna dispozitie; perechea a accentuat irezistibila floare Ormond şi dependenta sa totală de migdale şi accente de flori de portocal.

 

 

Hugo Boss: Hugo Reversed te provoacă să îmbrăţişezi neprăvăzutul.  HUGO Revesed se deschide cu o explozie de energizante, Bergamota de Calabria aprinde vigilenta, în timp ce Grapefruitul îţi oferă o energie răcoritoare, care te provoacă să-ți consumi ziua într-o manieră diferită.

Inima parfumului de lemn scufundat în grapfruit  şi esența de Rosmarin te încurajează să îndrăzneşti. Reprezentând posibilitățile disponibile, acesta vă inspiră și vă pune la dispoziție încrederea de care aveți nevoie pentru a merge mai departe.

Montblanc Explorer nu are un miros obișnuit sau ușor de accesat.Este autentic, brut și pământesc.

 

Parfumul evocă o personalitate unică, eleganța bărbatului care se îndreaptă întotdeauna  spre vârf.  Montblanc Explorer te îndeamnă să dai frâu liber aventurii, să porneşti în propria ta călătorie.

Omnia te seduce, din nou, în această primăvară.

Bvlgari lansează o campanie, #CHOOSEYOURTREAT, şi invită femeile din întreaga lume să descopere parfumurile Omnia.

Omnia Pink Sapphire, un amestec vibrant de roz pomelo, rodii și frangipani sau floral, Omnia Amethyste, un amestec de trandafiri si iris, Omnia Crystalline etc.