Horia Brenciu, morocănosul din „My Fair Lady”

Horia Brenciu joacă într-un musical. Artistul spune că s-a simțit privilegiat de propunerea de a-l interpreta pe morocănosul fonetician britanic Henry Higgins, iar în ultimele luni a muncit foarte mult, atât alături de colegi, cât și de regizorul Răzvan Ioan Dincă, asta pentru a prinde toate nuanțele personajului.

„De când mi s-a oferit partitura asta, n-am mai lăsat script-ul din mână, asta și pentru că mi-am dorit să ajung la nivelul artistic al colegilor mei: Adrian Nour, Ernest Fazekas, Irina Baiant, Ana Maria Georgescu, Anca Țurcașiu și mulți alții… Pe lângă asta, exigența lui Răzvan Ioan Dincă, regizorul producției, este proverbială. Și dacă mai adaug și discuțiile muzicale pe care le am cu Daniel Jinga, ei bine, am tot atâtea motive să încerc să mă autodepășesc. Mă trezesc cu ariile, mă culc tot cu ariile din My Fair Lady! Le visez, iau masa eu ele, fac duș cu ele, numai la ele mă gândesc. Copiii mei știu că atunci când tata se ceartă singur, în camera lui, își repetă doar rolul”.

În plus, el vorbește și despre faptul că între el și Anca Țurcașiu, care o interpretează pe mama lui, există multe momente amuzante de fiecare dată. „Trebuie să recunosc că ipostaza de mamă din MY FAIR LADY este o provocare atât pentru ea, cât și pentru mine. Încă de la prima repetiție, personajul dnei Higgins i-a ieșit perfect Ancăi. Sper să fie la fel de incitant și pentru spectatori și îi invit pe toți să ia parte la această frumoasă poveste a noastră, începând din 21 martie”, încheie artistul.

În mai puțin de o săptămână, povestea florăresei Elizei Doolittle și a profesorului fonetician Henry Higgins va prinde din nou viață pe scena sălii Epika, de la Grand Cinema & More, în Băneasa Shopping City. Fie că este vorba despre interpretarea muzicală, despre actorie sau despre mișcare scenică, „My Fair Lady” înseamnă pentru artiști multe ore de repetiții, fiecare scenă disecată în amănunt și multă precizie.

Biletele pentru musicalul My Fair Lady sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, www.iabilet.ro și pe www.myfairladythemusical.ro.