Modă: ce purtăm în sezonul primăvară-vară?

Noile colecții pentru sezonul primăvară- vară au ajuns în magazine. Modelele din denim inspirate din trendurile anilor 90 – jachetele midi căptușite cu blană sintetică, cămășile western, saloptele, rochii, dar mai ales celebrii mom”s jeans sunt la modă în această perioadă. Articolele ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta pot fi achiziționate din AFI Cotroceni.

”Cel mai tare se poartă personalitatea, un element care nu se va demoda niciodată. Trăim o epocă în care încălțările sport au detronat pantofii cu toc, o chestiune care vorbește foarte mult despre cum a evoluat societatea. În ceea ce privește piesele din denim, absolut toate micro-trend-urile care circulau în anii 90 au fost reinterpretate. Avem din nou celebrii mom”s jeans. Percepția legată de acești jeansi, în urmă cu doar câțiva ani, era că nu sunt sexy, că nu flatează silueta. În acest moment sunt considerați uber-sexy, au devenit chiar un reper, pot spune că sunt o piesă de bază în orice garderobă. Sezonul acesta se poartă galbenul, nunanțele pale (bleu, roz pudrat), dar și tonurile aprinse de roșu. Verdele poate fi regăsit în multe colecții, alături, evident, de eternul negru.”, spune Maurice Munteanu, stilist și fashion editor.

Jacheta de biker, piesa de rezistenţă în colecţia Replay

Piesele vestimentare din noua colecție Replay reunesc diferite stiluri etnice, culturi, influențe din muzică și sport și oferă nenumărate oportunități de a fi combinate.

Vedetele sezonului rămân însă articolele din denim – Ice Blast, Aged, Laserprint sau Maestro. Ice Blast mizează pe cristalele de gheață, care păstrează luminozitatea culorilor și prin care este economisită 80% din apa care ar fi fost folosită în mod normal în tratamentele tradiționale.

Partea premium a colecției denim și autenticul ADN al mărcii este colecția Maestro, cu țesături puternice, îmbogățite cu inserții din piele și broderii.

Colecția pentru femei cuprinde secțiunea Black Holiday – unde găsim culori puternice și contrastante, Sport Deluxe – cu numeroase articole care au la bază țesătura din lână, cu perle atașate și broderii, Customized Icons – unde lumea army este refăcută cu noi culori și detalii din zona sport și Paradise Cove.

La colecțiile de bărbați primează articolele în nuanțe de negru, tricourile din tricotaje și jachetele sport, piese în culori nude și verde militar, însă nu lipsesc nici tricourile cu print-uri, sau cămășile de tricot. Între articolele must have din cadrul colecției de bărbați SS19 se numără jacheta de biker din piele moale cu căptușeală din bumbac, tricourile polo, dar și puloverele cu fermoar.

Replay este marca apreciată de numeroase celebrităţi. Ambasadorul fiind chiar renumitul fotbalist Neymar. Acesta se află la al patrulea an de colaborare. De-a lungul timpului, nume mari ca Alessandra Ambrosio, Emili Ratajkowski, Adrian Brody, Irina Shayk, Mila Jovovich, Rita Ora, Ryan Reynolds, Kate Moss sau Leonardo di Caprio au purtat și au promovat hainele brandului italian.

Articolele din noua colecție Replay pot fi găsite în magazinele din AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center.